+32(0)472 68 11 15 mariablankers@gmail.com

 

Mijn werkwijze en visie

Helderheid en bewustwording zijn twee belangrijke ankers binnen mijn sessies. Zonder deze twee ankers is er immers geen verbetering of oplossing mogelijk, voor welke situatie of probleem dan ook.

Een positieve instelling, veerkracht en zelfwaarde zijn onmisbaar voor nu en in de toekomst. Hiermee kun je vanuit jezelf de kracht en het inzicht halen. Bovendien kun je hiermee ook mee herhaling van dezelfde soort situaties en problemen te voorkomen. 

Motivatie is wat  jou in gang zet om (nieuwe) doelen te stellen, plannen te maken en wensen en dromen toe te laten. Motivatie zit in jezelf en werkt van binnenuit. Hoop en inspiratie is wat jou positief kan prikkelen, in tijden dat je het (even) niet meer ziet zitten en je positieve motivatie ver te zoeken is.

Mijn ervaring

Ik ben in Nederland geboren en reeds 24 jaar woonachtig in België.  Mijn online therapiesessies zijn allen gebaseerd op mijn opleidingen en mijn jarenlange ervaring als therapeut.

 

Mijn opleidinge

  • Stresscounselling,
  • Lifecoaching,
  • MBCT, ACT, RET, NLP 
  • Hypnotherapie
  • Cognitieve Gedragstherapie
  • Positieve psychologie,
  • EFT en CBCT Relatietherapie.    

Individuele Therapie

Het leven zit vol met situaties die je vaak zelf niet in de hand hebt en dat je het gevoel hebt dat je vast zit.. Of misschien zit je in een situatie waarin je veranderingen wilt,  maar dat je niet weet, hoe je dit moet gaan aanpakken en waar je moet beginnen. Met individuele therapie kunnen we zorgen dat jij je weg kunt vervolgen óf een nieuwe richting kan inslaan met nieuwe moed, innerlijke kracht en hervonden zelfvertrouwen.

 

Relatie Therapie

Onvoorwaardelijke liefde was voldoende om een verbintenis aan te gaan, maar in loop van de tijd kunnen er veel vragen en twijfels rijzen. Veranderende tijden en omstandigheden brengen vaak nieuwe, en soms onverwachte situaties met zich mee. Met relatietherapie kun je persoonlijk groeien en een nieuwe kijk krijgen op je relatie, trouw en verwachtingen.  Relatietherapie kun je online, individueel of tesamen, volgen.

Online Therapie

In deze tijd van (corona) crisis heb ik mijn dienstverlening volledig online beschikbaar gemaakt.

 

Online sessies

Online therapie is in de coronatijd een mooi alternatief gebleken voor het volgen van therapie in de praktijkruimte. Maar online coaching zal zeker ook na de coronatijd een blijver zijn vanwege vele andere praktische redenen, zoals druk verkeer, efficiënter en flexibeler in tijd, makkelijk en ook op grotere afstand bereikbaar (internet kent geen immers geen afstand)

Ik ben daarom enkel en volledig bereikbaar voor online therapie. 

 

Het begin is eenvoudig…

w

Kennismakingsgesprek

Een telefonisch gesprek om kennis te maken en samen te vatten waarom je een afspraak wenst.

 

Een afspraak plannen

Vervolgens maken we een afspraak voor de eerste sessie, welke via email door mij bevestigd wordt.

 

1e Online Sessie

Tijdens deze 1e sessie zullen we ingaan op  je hulpvraag en krijgen we een beter inzicht m.b.t. de vervolgsessie(s).

 

Hallo! Ik ben Maria

therapeut

Ik ben een Europese mama uit 2 kleine landjes -in Nederland geboren en opgegroeid en al 24 jaar woonachtig in België- met een onverzadigbare interesse in persoonlijke groei met een leeftijdsloze mindset. Ik vind het heerlijk om mijn dagen door te brengen achter mijn laptopscherm, en mijn kennis en ervaring met jou te delen.

Contacteer mij

Stel je vraag of bel voor een afspraak hieronder.  Voor noodgevallen bel 112 of bezoek het dichtsbijzijnde hospitaal.

mariablankers@gmail.com

Registratienummer: BE0867786348

+32 (0)472 68 11 15

Telefonisch bereikbaar van:

17.00 – 20.00 uur

Tijdens de sessies wordt de telefoon niet beantwoord, maar kan u een bericht achterlaten. Ik reageer binnen 24 uur.

België en Nederland

*Sinds de corona-situatie maak ik  geen gebruik van de praktijkruimte. Ik ben volledig beschikbaar voor online therapie.