+32(0)472 68 11 15 mariablankers@gmail.com

Individuele Therapie 

Van klacht naar kracht voor meer positieve emoties, vreugde en geluk.

Van klacht naar kracht

Wanneer een bepaalde situatie, een probleem of een klacht een grote invloed heeft op je dagelijks leven, is het verzachten van deze ‘pijn’ meestal niet de enige oplossing.

Met individuele therapie leer je om je kwalitatieve eigenschappen te (her)ontdekken. Door op een positieve manier leren om te gaan met je krachten en je emoties, wordt je een actief deel van de oplossing(en) van je problemen. Je zult daarnaast ook in staat zijn om problemen en situaties, zowel nu als in de toekomst, tijdig te herkennen en te voorkomen.

Wanneer alle stukjes van jouw persoonlijke puzzel op zijn plaats liggen, zul je je ‘goed in je vel’ voelen en een gevoel van tevredenheid en hernieuwde energie ervaren. Hiermee kun je (nóg) meer voldoening uit je leven halen.

Mijn werkwijze & visie

Helderheid en bewustwording zijn twee belangrijke ankers binnen mijn sessies. Zonder deze twee ankers is er immers geen verbetering of oplossing mogelijk, voor welke situatie of probleem dan ook.

Een positieve instelling, veerkracht en zelfwaarde zijn onmisbaar voor nu en in de toekomst. Hiermee kun je vanuit jezelf de kracht en het inzicht halen. Bovendien kun je hiermee ook mee herhaling van dezelfde soort situaties en problemen te voorkomen. 

Motivatie is wat  jou in gang zet om (nieuwe) doelen te stellen, plannen te maken en wensen en dromen toe te laten. Motivatie zit in jezelf en werkt van binnenuit. Hoop en inspiratie is wat jou positief kan prikkelen, in tijden dat je het (even) niet meer ziet zitten en je positieve motivatie ver te zoeken is.

Het begin is eenvoudig…

w

Kennismakingsgesprek

Een telefonisch gesprek om kennis te maken en samen te vatten waarom je een afspraak wenst.

 

Een afspraak plannen

Vervolgens maken we een afspraak voor de eerste sessie, welke via email door mij bevestigd wordt.

 

1e Online Sessie

Tijdens deze 1e sessie zullen we ingaan op  je hulpvraag en krijgen we een beter inzicht m.b.t. de vervolgsessie(s).

 

Hallo! Ik ben Maria

therapeut

Ik ben een Europese mama uit 2 kleine landjes -in Nederland geboren en opgegroeid en al 24 jaar woonachtig in België- met een onverzadigbare interesse in persoonlijke groei met een leeftijdsloze mindset. Ik vind het heerlijk om mijn dagen door te brengen achter mijn laptopscherm, en mijn kennis en ervaring met jou te delen.

Contacteer mij

Stel je vraag of bel voor een afspraak hieronder.  Voor noodgevallen bel 112 of bezoek het dichtsbijzijnde hospitaal.

mariablankers@gmail.com

Registratienummer: BE0867786348

+32 (0)472 68 11 15

Telefonisch bereikbaar van:

17.00 – 20.00 uur

Tijdens de sessies wordt de telefoon niet beantwoord, maar kan u een bericht achterlaten. Ik reageer binnen 24 uur.

België en Nederland

*Sinds de corona-situatie maak ik  geen gebruik van de praktijkruimte. Ik ben volledig beschikbaar voor online therapie.